Laat u door Garage Peter Leiden

Laat u door Garage Peter Leiden

Uw auto regelmatig laten controleren is gunstig voor de levensduur van het voertuig, maar vooral belangrijk voor de veiligheid van u en alle inzittenden. Garage Peter in Leiden voert alle werkzaamheden uit. In de goed uitgeruste werkplaats repareren en onderhouden het team elk automerk. Omdat ze zich altijd laten bijscholen, zijn de monteurs zowel de oude als de nieuwe autotechnieken meester. Zo kunt u het onderhoud van oude en nieuwe wagens met een gerust hart aan hen overlaten.

Reparaties, onderhoud en apk-keuring bij Garage Peter in Leiden

In de werkplaats in Leiden voeren de monteurs alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit. Garage Peter probeert hun werkwijze zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Voordat ze beginnen aan de reparatie of het onderhoud, overlegt een monteur altijd eerst met u over de werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Bij Garage Peter komt u nooit voor verrassingen te staan.

Apk-keuring

Garage Peter voert de apk-keuring voor uw auto uit. Ze zorgen ervoor dat uw auto voldoet aan alle eisen, waardoor u met een gerust hart weer op weg gaat.

Onderhoud

Behalve voor een apk-controle brengt u de auto ook langs voor een tussentijdse controle. De monteurs voeren bijvoorbeeld een grote of kleine beurt uit, checken de bandenspanning en controleren de airco.

Reparatie

Is de uitlaat kapot en wilt u deze laten repareren? Moet de distributieriem vervangen worden of hapert de koppeling? Garage Peter repareert zowel oudere auto’s als de nieuwste modellen. Doordat de monteurs zich continu laten bijscholen en de snelle veranderingen in de autobranche op de voet volgen, zijn ze bekend met de oude en nieuwste technieken.

Oude onderdelen worden voornamelijk vervangen met originele onderdelen van de fabrikant en A-merken. Indien gewenst monteren ze ook onderdelen van budgetmerken.

Bandenhotel

Veilig de weg op is belangrijk. Met winterbanden heeft u geen slippende auto in barre weersomstandigheden. Maar waar laat u in de winter de zomerbanden? En waar legt u na de koude en gladde periode uw winterbanden? Garage Peter in Leiden heeft een eigen bandenhotel. Zo hoeft u geen ruimte meer vrij te maken in uw garage of schuur. Stallen is mogelijk tegen gunstige tarieven per jaar, waarbij u twee keer per jaar de banden kunt wisselen. Eventueel balanceert een monteur de banden voor u uit. Uw auto is weer klaar voor het nieuwe seizoen.

Pechhulp en schadeherstel voor regio Leiden

Het kan zomaar voorkomen dat uw auto ’s morgens niet meer wil starten of dat u met pech langs de weg staat. Problemen met de auto kunnen zich altijd voordoen en komen meestal op ongelegen momenten. Staat u met pech in regio Leiden? Dan komt Garage Peter naar u toe. Als het probleem ter plaatse niet kan worden verholpen, zorgen ze er altijd voor dat de auto netjes in de garage terechtkomt. Indien gewenst zijn er altijd gratis leenfietsen beschikbaar.

Bandenhotel

Nieuwe banden
Bent u op zoek naar een nieuwe set banden? Garage Peter heeft goede banden voor een mooie en eerlijke prijs. Ze halen de oude banden van uw auto, monteren de nieuwe banden en balanceren deze uit. U heeft nergens meer omkijken naar.

 

Schadeherstel Leiden

Schadeherstel
Heeft u schade gereden? In samenwerking met erkende schadeherstelbedrijven in regio Leiden voert Garage Peter herstelwerkzaamheden uit. Neem contact op voor meer informatie.

Bemiddeling bij de aankoop van een occasion

Bent u op zoek naar een andere auto? Garage Peter onderhoudt nauw contact met collega-garages in de Leidse regio. Ze gaan graag voor u op zoek en bemiddelen bij de aankoop van uw occasion.

Aankoopcontrole
Heeft u zelf een auto gevonden, bijvoorbeeld via internet of een advertentie, en wilt u weten in welke staat de auto verkeerd? Kom langs bij Garage Peter. Ze kijken de auto na en geven u advies over de eventuele aankoop.